Cautare

1624 de rezultate pentru "cojoc marian" (2.84 secunde)
Deputatul PSD Marian Sarbu este hotarat sa plece din partid, insa nu si-a anuntat inca demisia, pentru ca isi negociaza in acest moment reintoarcerea pe functia de ministru al Muncii, au declarat surse politice.
Fostul mahar sindicalist Marian Sarbu, care a demisionat vineri din PSD, si-ar dori sa-l aiba pe Miron Mitrea (alt mahar sindicalist) coleg in partidul pe care generalul Gabriel Oprea il va infiinta din oastea de stransura a dezertorilor din diverse partide.
• Despre celalalt ministru de Interne, Marian Saniuta, nu se mai aude nimic de multa vreme, mai ales dupa ce a pierdut sefia PSD Prahova. ... - Marian Sarbu (Munca); ... Robert Negoita, Ion Toma, Ion Prioteasa, Rodica Nassar, Ion Calea, Gheorghe Nichita, Marian Oprisan, Ioan Chelaru, Valeriu Zgonea, Emil Moldovan.
Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu.
Pe de alta parte, presedintele Comisiei, Ovidiu Marian (PDL), a sustinut ca nu exista riscuri daca ratificarea a fost respinsa in comisie.
Pe de alta parte, presedintele Comisiei, Ovidiu Marian (PDL), a sustinut ca nu exista riscuri daca ratificarea a fost respinsa in comisie.
Relatia proasta pe care Marian Vanghelie o are cu presedintele PSD, Victor Ponta este deja cunoscuta. ... Sursele citate sustin ca presedintele PSD, Victor Ponta, ar scapa bucuros de Marian Vanghelie, dar influenta pe care acesta o are in partid ii limiteaza intentiile.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan (PSD), considera "inoportuna" discutia despre reimpartirea administrativ-teritoriala deoarece, in opinia sa, "Romania are alte probleme acum". ... E simplu sa tragi o linie pe harta....important este ce vrem sa facem cu aceasta impartire", a declarat Marian Oprisan pentru "Adevarul".
Vanghelie ramane presedinte al PSD Bucuresti Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, la prima sedinta a Biroului coordonator impus de CExN la sefia PSD Bucuresti, ca Marian Vanghelie ramane presedintele organizatiei, aceasta nefiind dizolvata, el aratand ca acest birou coordonator o va ajuta sa-si ridice nivelul politic, relateaza Mediafax.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
"Vanghelie e in spatele campaniei OTV anti-Oprescu" In PSD nu este nici un secret ca Marian Vanghelie se afla in spatele atacurilor OTV impotriva edilului Sorin Oprescu, dezvaluie liderul social-democrat Miron Mitrea, intr-un interviu acordat ziarului Ring.
Marian Vanghelie, Victor Ponta si Liviu Dragnea au facut adevarata pace din Partidul Social Democrat. ... Surse din restaurantul unde au luat masa liderii PSD ne-au informat ca prima dintre concluziile discutiilor a fost revenirea lui Marian Vanghelie la sefia PSD-istilor bucuresteni.
Marian Vanghelie, Victor Ponta si Liviu Dragnea au facut adevarata pace din Partidul Social Democrat. ... Surse din restaurantul unde au luat masa liderii PSD ne-au informat ca prima dintre concluziile discutiilor a fost revenirea lui Marian Vanghelie la sefia PSD-istilor bucuresteni.
Marian Vanghelie va ramane la conducerea organizatiei ca presedinte executiv. ... Fostul sef al organizatiei, Marian Vanghelie a fost numit presedinte executiv al PSD Bucuresti. ... In PSD Bucuresti nu s-au organizat alegeri interne dupa inlocuirea lui Marian Vanghelie de la conducerea organizatiei.
Roberta Anastase ar putea fi inlocuita cu Marian Sarbu din fruntea Camerei Deputatilor Premierul, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si liderii UNPR s-ar fi intalnit, marti dupa-masa, la Guvern, pentru a pregati debarcarea Robertei Anastase de la sefia Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de B1Tv.
Marian Sultanoiu) In curte la Romexpo, masini multe, lume multa, congrese, patru - cu ala mic al "verzilor", care au batut palma cu Uniunea si au semnat protocolul de colaborare. Nimic din efervescenta congreselor pesediste d‘an tart, pe cand amfitrion era Marian Vanghelie.
Deputatul neafiliat Marian Avram va vota motiunea de cenzura, el aratand ca motivul plecarii sale din PDL a tinut de faptul ca democrat-liberalii nu au mai avut nevoie de serviciile sale de deputat. ... Deci, voi vota motiunea", a declarat Marian Avram pentru Mediafax.
UPDATE 15.00 - Emil Boc a reusit sa il convinga pe senatorul Marian Rasaliu sa ramana in PDL. ... Potrivit unor surse parlamentare, senatorii Petru Filip si Marian Rasaliu parasesc PDL si trec la PNL. ... Senatorul de Brasov Marian Rasaliu detinea pozitia de secretar al grupului parlamentar PDL.
Marian Oprisan, cireasa de pe tortul USL Odata revenit partidul la putere, Marian Oprisan s-a agatat scai de Victor Ponta si nu admite sa stea departe de "centrul de comanda" nici macar la o reuniune banala.
Senatorul Valer Marian: ... Cu mult respect si cu putina amaraciune, inca al dumneavoastra loial Senator Valer Marian Presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a PSD Membru al Comitetului Executiv National al PSD P.S.
google-analytics.com